Μεταλλικές Σκάλες & Κουπαστές

μεταλλικες σκάλες

Σιδηροκατασκευές
Μεταλλικές σκάλες, Κουπαστές

Οι μεταλλικές σκάλες είναι μια σύνηθες επιλογή μεταξύ κατασκευαστών, αρχιτεκτόνων και σχεδιαστών. Ολόκληρες σκάλες μπορούν να κατασκευαστούν από σίδερο και να συνδυαστούν με μεταλλικά κιγκλιδώματα . Υπάρχουν διάφοροι και βασικοί λόγοι για τους οποίους το μέταλλο αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τις οικιακής και βιομηχανικής χρήσης σκάλες. Οι φωτογραφίες έργων παρακάτω δείχνουν μια μεγάλη γκάμα από μεταλλικές σκάλες δικής μας κατασκευής.

Γιατί να επιλέξετε μεταλλική σκάλα?

Εξαιρετική ευελιξία
   Μια μεταλλική σκάλα μπορεί να σχεδιαστεί κατά παραγγελία και να κατασκευαστεί σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας οι σκάλες μπορεί να είναι κυκλικές, ίσιες, γωνιακές ελικοειδής, κρεμαστές ή βαρέως τύπου για βιομηχανική χρήση. Είτε το στυλ σας είναι απλό, παραδοσιακό ή μοντέρνο, οι δυνατότητες σχεδιασμού είναι απεριόριστες.Η επιλογή μεταλλικής σκάλαςπροσφέρει μοναδικά αισθητικά και κατασκευαστικά οφέλη και η ομάδα μας συνεργάζεται στενά με κάθε πελάτη για να προσδιορίσει τον τύπο σκάλας που ταιριάζει καλύτερα στο έργο.Κάθε μία από τις μεταλλικές σκάλες μπορεί επίσης να συνδυαστεί με άλλα σχεδιαστικάυλικά και να δημιουργήσει μια μοναδική εμφάνιση. Το μέταλλο συνδυάζεται συχνά με ξύλο, γυαλί, και μάρμαρο με αποτέλεσμα ένα εκπληκτικό φινίρισμα.


Ελάχιστη συντήρηση
   Εκτός από την ευελιξία του σχεδιασμού, οι μεταλλικές σκάλες είναι γνωστό ότι χρειάζονται ελάχιστη συντήρηση.

Μέγιστη διάρκεια
   Οι μεταλλικές σκάλες απαιτούν πολύ λίγη συντήρηση και είναι κατασκευασμένες πραγματικά για να αντέχουν. Ιδιαίτερα ανθεκτικές σε ακραίες αλλαγές θερμοκρασίας, υγρασίας και πυραντοχής, και αποτελούν επίσης την ιδανική επιλογή για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Για πολλά χρόνια, οι κατασκευαστές, οι σχεδιαστές, οι αρχιτέκτονες και οι ιδιοκτήτες σπιτιών έχουν στραφεί σε μεταλλικές σκάλες για να βελτιώσουν τους οικιστικούςκαι εμπορικούςχώρους. Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από στυλ και φινιρίσματα, καθώς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού για να κατασκευάσουμε την τέλεια μεταλλική σκάλα για τις ανάγκες σας.Συνεργαζόμαστε με πελάτες σε όλες τις φάσεις σχεδιασμού και παράδοσης. Αξιοποιούμε την πολυετή εμπειρία στον κλάδο για να παρέχουμε μια απρόσκοπτη, συνεκτική σχεδίαση με άψογη εφαρμογή και φινίρισμα. Η ομάδα μας συνεργάζεται με κατασκευαστές, σχεδιαστές, αρχιτέκτονες και ιδιοκτήτες σπιτιού για να σχεδιάσει μοναδικές σκάλες και χειρολισθήρες, δημιουργώντας έργα τέχνης σε σπίτια και εμπορικούς χώρους. Είτε το στυλ είναι υπερσύγχρονο, παραδοσιακό ή κάπου ενδιάμεσο, η ομάδα μας θα εργαστεί για να δημιουργήσει την τέλεια σκάλα που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Αξιοποιώντας μια δημιουργική προσέγγιση σχεδιασμού, ισχυρό σύστημα διαχείρισης έργων , δεσμευόμαστε για την έγκαιρη παράδοση και την ικανοποίηση των πελατών σε κάθε έργο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ανάγκη για το έργο σας.

Πείτε μας τις ανάγκες σας γιαμεταλλική σκάλακουπαστή σκάλαςκαι θα έχετε το άρτιο ποιοτικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Δείτε ενδεικτικά έργα μας για μεταλλικές σκάλες

Βρείτε μας στα Socia Media..

Επικοινωνία

Θωμά Παλαιολόγου 13,
Αχαρνές 136 71
,
Σταθ & Φαξ 2102446266
afoitsismetzoglou@gmail.com