Πέργκολες

μεταλλικες σκάλες

Σιδηροκατασκευές
Μεταλλικα Στέγαστρα - Υπόστεγα

Η εταιρία μας κατασκευάζει μεταλλικά στέγαστρα κατά παραγγελία για οικιακή η βιομηχανική χρήση. Το σχήμα , το μέγεθος και το στυλ προσαρμόζετε στη φιλοσοφία του κάθε κτιρίου για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι κατασκευή μπορεί να είναι με κολώνες, με αναρτήσεις η κρεμαστά με αντηρίδες από το εκάστοτε κτίριο. Πάνελ πολυουρεθανης , γυαλί, ινοσανiδες, πολυκαρβονικα φύλλα και λαμαρίνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη αυτών.
μεταλλικες σκάλες

Σιδηροκατασκευές
Πέργολες

Οι πέργκολες τοποθετούνται εύκολα και έχουν μεγάλη αντοχή σε όλες τις καιρικές συνθήκες χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση. Αυτά τους τα πλεονεκτήματα, τις κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις ζήτησης για ένα σύγχρονο κτίριο.
Η τεχνολογική εξέλιξη που έφτασε στα συστήματα σκίασης καθώς και οι αρχιτεκτονικές προκλήσεις, μας βρίσκουν σύμμαχους στην ποιότητα και την απαράμιλλη αισθητική.
μεταλλικες σκάλες

Σιδηροκατασκευές
Υπόστεγα με Πάνελ Πολυουρεθάνης

Τα πάνελ πολυουρεθάνης αποτελούν ίσως την καλύτερη λύση για κάλυψη, επικάλυψη και πλαγιοκάλυψη και η τοποθέτηση τους γίνεται με σκοπό να προσφέρουν θερμομόνωση και ηχομόνωση. Μειώστε την κατανάλωση ενέργειας και διατηρήστε μια σταθερή θερμοκρασία στον χώρο σας.

 

Πείτε μας τις ανάγκες σας γιασκέπαστραυπόστεγαπέργκολεςπάνελ πολυουρεθάνηςκαι θα έχετε το άρτιο ποιοτικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Δείτε ενδεικτικά έργα μας για μεταλλικά στέγαστρα

Βρείτε μας στα Socia Media..

Επικοινωνία

Θωμά Παλαιολόγου 13,
Αχαρνές 136 71
,
Σταθ & Φαξ 2102446266
afoitsismetzoglou@gmail.com