ΠΡΟΦΙΛ

Οι Αφοί Τσισμετζόγλου είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1963 από τον Παναγιώτη και Λεωνίδα Τσισμετζόγλου. Πλέον, η δεύτερη γενιά σιδηρουργών συνεχίζει έως και σήμερα την παρουσία και την εξέλιξη της εταιρείας.
 
Με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στην κατεργασία σιδήρου, σκοπός μας είναι η ποιότητα, η συνέπεια, και η άρτια λειτουργικότητα των κατασκευών μας.
 
Τα προϊόντα μας επικεντρώνονται σε κάθε είδους χαλύβδινες μεταλλικές κατασκευές όπως σκάλες, πατάρια, κιγκλιδώματα κ.α. , από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη κατασκευαστική σας επιθυμία.
 
Η βάση της εταιρείας μας εδρεύει στο δήμο Αχαρνών Αττικής (πλησίον κόμβου Αττικής και Εθνικής οδού) όπου διαθέτουμε πλήρη εξοπλισμό για την παραγωγή, κοπή, διάτρηση και διαμόρφωση των κατασκευών μας.
 
Έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία χιλιάδες μεταλλικές κατασκευές για διάφορα έργα,  είμαστε στη διάθεσή σας για την εκτίμηση, την κατασκευή, και εκπλήρωση κάθε σιδηρουργικής σας ανάγκης.
Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε όλων των ειδών μεταλλικές κατασκευές στις καλύτερες τιμές της αγοράς.Διατηρώντας την ποιότητα στην εργασία και την συνέπεια στην παράδοση.
Γιατί να επιλέξετε μια μεταλλική κατασκευή;
Ο τρόπος δόμησης μιας σύμμικτης κατασκευής από χάλυβα υπερτερεί έναντι των συμβατικών κατασκευών, προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή και ανθεκτικότητα σε βάθος χρόνου και σε όλες τις έντονες συνθήκες, ενώ ο χρόνος κατασκευής τους είναι πολύ μικρότερος. Προσφέρουν μεγαλύτερη ελευθερία στην αρχιτεκτονική και την αισθητική της κατασκευής αφού μπορούν να εφαρμοστούν μεγαλύτερα ανοίγματα χωρίς την ανάγκη για πολλά υποστυλώματα, ενώ δεν απαιτούν ιδιαίτερη συντήρηση. Η αντικατάσταση οποιουδήποτε επιμέρους στοιχείου σε περίπτωση καταστροφής, γίνεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης, μια μεταλλική κατασκευή σας παρέχει τη δυνατότητα για ευκολότερη επέκταση και ανέγερση ορόφων. Τέλος, μην παραλείψουμε το χαμηλότερο κόστος των μεταλλικών κατασκευών έναντι των συμβατικών με τούβλα ή μπετόν.

Mini Gallery

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

Τηλεφωνήστε μας

,

Γράψτε μας

afoitsismetzoglou@gmail.com

Διεύθυνση

Θωμά Παλαιολόγου Τέρμα, Αχαρνές 136 71

Βρείτε μας στα Socia Media..

Επικοινωνία

Θωμά Παλαιολόγου 13,
Αχαρνές 136 71
,
Σταθ & Φαξ 2102446266
afoitsismetzoglou@gmail.com